Побутова сварка та алкоголь призвели до трагедії в Харкові

Яке покарання загрожує харків'янину

У Салтівському районі один чоловік забив до смерті іншого. Про обставини трагедії розповіли в поліції Харківської області, повідомляє портал “Коментарі”. 

У поліції зазначили, що між двома чоловіками під час розпиття алкогольних напоїв виник конфлікт, у ході якого один з них забив до смерті іншого.

Під час виїзду на місце події поліцейські встановили, що між чоловіками виникла сварка на побутовому ґрунті. “Після короткої суперечки чоловік почав бити свого 68-річного знайомого кулаками та ногами. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник втік з місця події. Лікарі констатували смерть потерпілого від отриманих тілесних ушкоджень”, - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 54-річний місцевий мешканець.


Слідчі Харківського РУП № 2 повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що днями у Харкові сталася інша трагедія. Чоловік вбив дружину, а тіло розчленував - руки та ноги закопав у різних місцях, а тулуб намагався спалити. Детальніше про подію, яка сталася в одному з районів Харкова, читайте за посиланням


Читайте также