Небезпека не відступає: прогноз по Харкову та області

Водіїв та пішоходів закликають бути уважними та обережними

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні  метеорологічні явища по Харківщині на 28 січня, пишуть "Коментарі. Харків".

“Вночі та вранці 28 січня по місту та області очікується туман, видимість 200 - 500 м. На дорогах ожеледиця. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними", - йдеться у повідомленні.

Щодо погодних умов, синоптики зазначають, що 28 січня очікується хмарна погода з проясненнями. По області: вночі часом невеликі опади (сніг, мокрий сніг, місцями з дощем).

Вдень у південно-східній половині області невеликі опади (сніг, мокрий сніг та дощ), у північно-західній без істотних опадів. Вночі та вранці туман, 200 - 500 м.

На дорогах ожеледиця. Слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Температура повітря: вночі 0 - 5º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

По місту:  вночі часом невеликі опади (сніг, мокрий сніг, місцями з дощем). Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, 200 - 500 м. На дорогах ожеледиця. Слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Температура повітря: вночі 1 - 3º морозу, вдень 0 - 2º тепла.      

29 січня також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 2 - 7º морозу, вдень 0 - 5º морозу.

30 січня очікується мінлива хмарність, без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 3 - 8º морозу, вдень 0 - 5º морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувалося у цей день у Харкові


Читайте также