Жителів Харкова та області попередили про погіршення ситуації

Завтра у Харкові та області очікується значний сніг

У Харкові та області завтра прогнозується погіршення погодних умов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

“Вранці та вдень 16 січня по області та місту очікуються: значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні.

Щодо погоди, то у центрі зазначили, що 16 січня буде хмарна погода. По області місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. По місту температура повітря вночі становитиме 2 - 4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

17 січня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 8 - 13° морозу, вдень 3 - 8° морозу.

18 січня хмарна погода. Вночі місцями невеликий сніг, туман, ожеледь. Вдень сніг, мокрий сніг, дощ; місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Місцями очікуються пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 10 - 15° морозу, місцями 18 - 20° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла.

19 січня буде хмарна погода. Також очікується дощ, мокрий сніг; місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1 - 6° тепла.

20 січня буде хмарно з проясненнями. Вночі дощ, мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 1 - 6° морозу, вдень 0 - 5° морозу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова попередили про ймовірні проблеми з водою.


Читайте также