Окупанти вночі обстріляли Харків та область (ФОТО)

Правоохоронці зафіксували наслідки російських обстрілів Харківщини

14 березня приблизно о 4:00 ворожий безпілотник влучив по території Шевченківського району м. Харкова. Пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

О 5:00 збройні сили рф завдали вже ракетний удар по цьому ж району: пошкоджено нежитлову будівлю. За попередніми даними, ворог вдарив ракетою типу С-300 з території бєлгородської області рф. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що обійшлося без постраждалих.

У селищі Великий Бурлук Купʼянського району внаслідок влучання двох БПЛА близько 5:10 пошкоджено будівлю лікарні.

Також о 5:30 зафіксовано влучання двох ворожих безпілотників по м. Лозова. Зазнали пошкоджень щонайменше 8 житлових будинків.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, сьогодні вночі ворог здійснював масований обстріл БПЛА по обʼєктах телевізійної інфраструктури області. На частині тривають відновлювальні роботи.

За минулу добу українські захисники відбили 4 атаки противника в районі Табаївки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у двох громадах на Харківщині можна отримати продукти

14 березня в Старому Салтові та Богодухові планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Допомогу видаватимуть місцевим мешканцям та ВПО, що проживають у громадах. Графік та адреси видачі – за посиланням.

Читайте также