У Харкові та області до поліції доставили 100 людей: причини

Що відбувалося в Харкові та області

У Харкові та Харківській області тривають перевірки з метою недопущення диверсій та завезення у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 осіб”, - йдеться у повідомленні поліції.

Контроль на блокпостах Харкова та області триває - поліцейські та військові спільно перевіряють транспортні засоби. Також правоохоронці контролюють ситуацію в місті. В Індустріальному районі Харкова було виявлено 32-річного чоловіка, який розшукувався за скоєння шахрайства.

Минулої доби працівники полку поліції особливого призначення під час патрулювання допомогли літній людині. Чоловік під час спілкування з поліцейськими не міг вказати адресу проживання, ні свого імені та прізвища. В ході подальшої перевірки поліцейські встановили особу харків’янина та з’ясували, що 78-річний чоловік має розлади пам’яті та його розшукують родичі. 

Також минулої доби у Харківській області сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинула одна людина, 3 громадян отримали травми. 

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 2 – за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 4 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ранком ворожі війська вчинили масовану ракетну атаку на Харків. Під прицілом ворога були об'єкти критичної інфраструктури. 

Після обстрілів у Харкові ситуація складна. Що робиться у місті, читайте за посиланням.


Читайте также