Планував продавати наркотики в Харкові та області: що загрожує харків'янину

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину

На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у збуті наркотичних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції уточнили, що через мережу Інтернет 20-річний харків'янин придбав наркотичний засіб, розфасований у зіп-пакетах. Небезпечну речовину він забрав зі схованки у селі Докучаєвське Харківського району. Зловмисник планував збувати наркотики у Харкові та Харківській області. 

Зловмисника викрили працівники відділення поліції № 1 ХРУП № 2. 16 січня в селі Докучаєвське у зловмисника виявили та вилучили 20 полімерних зіп-пакетів з речовиною зеленого кольору.


17 січня слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські викрили мешканця Чугуївського району, який займався збутом наркотиків. 

У поліції зазначили, що отримали повідомлення щодо протиправних дій мешканця Харківської області - 52-річний мешканець Чугуєва збуває наркотики. В ході проведення оперативних заходів поліцейські затримали чоловіка та вилучили згорток із паперу з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

За ухвалою суду за місцем мешкання громадянина оперативники та слідчі Чугуївського районного управління поліції провели санкціонований обшук. У ході обшуку вилучили близько п’яти кілограмів висушеної та підробленої речовини рослинного походження, за всіма ознаками схожої на канабіс, а також солі PVP.

Детальніше що загрожує зловмиснику за зберігання наркотичних речовин, читайте за посиланням

Читайте также