Пішла на прогулянку і не повернулася: у Харківській області зникла дитина

Дівчинка пішла гуляти та не повернулася

Працівники відділу поліції № 2 Чугуївського РУП розшукують безвісти зниклу Ганну Холодову, 2010 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що мешканка селища Зідьки Зміївської громади пішла з дому на прогулянку 28 квітня о 12:00 і станом на 15:30 29 квітня не повернулась. 

Прикмети дівчинки - зріст 170 см, худорлявої статури, блакитні очі, волосся світле. 

Дитина була одягнута в спортивну кофту з капюшоном блакитного кольору, чорну футболку, сірі кросівки, темно-коричневі лосини. 

“Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваної, просимо повідомити до ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області за телефоном +380503055233, 102 чи іншим зручним способом”, - звернулися у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області правоохоронці розшукали зниклого хлопчика - дитина пішла гуляти та не повернулася до визначеного часу. 

У поліції розповіли, що 14 квітня до відділення поліції №1 Лозівського РВП звернулася мати та повідомила про зникнення малолітньої дитини. Зі слів заявниці, її 9-річний син пішов гуляти та мав повернутись до 20:00. Проте в зазначений час додому він не з’явився. Телефону хлопець не мав, самотужки розшукати його не вдалося.

А керівник громадської організації в Харківській області протягом 2021-22 років систематично ґвалтував 11-річного вихованця. Щодо обставин події, то у прокуратурі розповіли, що спочатку керівник ГО увійшов у довіру до малолітнього, побудував з ним дружні стосунки. Після цього він почав постійно ґвалтувати хлопця та вчиняти розпусні дії щодо нього.


Читайте также