18 людей потрапили до поліції Харківщини: що відбувається

Мешканців області підозрюють у причетності до ДРГ

За добу поліція відреагувала на 1088 викликів від мешканців Харківщини. Більшість звернень стосувалася фактів порушення законів та звичаїв війни,  привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 18 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 1900 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 28 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 23 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 4 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Центральний ринок Харкова фактично пустий. Людей дуже мало, а товари ніхто не купує. Це повʼязано з тим, що підприємці масово виїжджають з міста у тилові області України", – про таке пишуть проросійські пропагандистські пабліки.

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цей фейк – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти з авіації вдарили по Дергачах: постраждали девʼять людей, серед них вісім дітей

За даними слідства, 2 травня близько 16:00 збройні сили рф завдали два авіаудари по м. Дергачі.

Один з ударів прийшовся по території спорткомплексу, інший — по приватному житловому сектору. У спортивному клубі отримали травми сім дітей, які в цей час перебували на заняттях. Серед них шість хлопчиків та одна дівчинка. Постраждалі віком від 9 до 15 років.

Гостру реакцію на стрес отримав 8-річний хлопчик, який під час російської атаки робив вдома уроки.

Також отримав поранення 76-річний чоловік.

Жахливі фото – за посиланням.

Читайте также