Мешканців громади на Харківщині попередили, чого краще не робити на свята

У громаді на Харківщині опублікували застереження

Мешканців Балаклійської територіальної громади попередили, що на Великодні свята і у поминальні дні краще уникати масових скупчень людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Враховуючи воєнний стан в Україні та у звʼязку з можливими обстрілами та провокаціями зі сторони держави агресора та з метою уникнення масового скупчення людей:

Балаклійська міська військова адміністрація не рекомендує відвідувати усі кладовища Балаклійської громади у Великодні та поминальні дні.

Не ігноруйте застереження, не давайте ворогам шансу забрати ще більше життів, ніж вони вже забрали!" – наголосили у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Центральний ринок Харкова фактично пустий. Людей дуже мало, а товари ніхто не купує. Це повʼязано з тим, що підприємці масово виїжджають з міста у тилові області України", – про таке пишуть проросійські пропагандистські пабліки.

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цей фейк – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти з авіації вдарили по Дергачах: постраждали девʼять людей, серед них вісім дітей

За даними слідства, 2 травня близько 16:00 збройні сили рф завдали два авіаудари по м. Дергачі.

Один з ударів прийшовся по території спорткомплексу, інший — по приватному житловому сектору. У спортивному клубі отримали травми сім дітей, які в цей час перебували на заняттях. Серед них шість хлопчиків та одна дівчинка. Постраждалі віком від 9 до 15 років.

Гостру реакцію на стрес отримав 8-річний хлопчик, який під час російської атаки робив вдома уроки.

Також отримав поранення 76-річний чоловік.

Жахливі фото – за посиланням.

Читайте также