До поліції Харківської області доставили 30 людей: що відбувається

Людей підозрюють у причетності до ворожих ДРГ

До операторів "102" упродовж доби зателефонувало 1475 мешканців Харківщини з повідомленнями про правопорушення та події. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 30 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3500 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 9 дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині можна отримати продуктову допомогу та розкладачки

Завтра, 17 травня у громаді на Харківщині планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги ( розкладачки), а також продуктової допомоги. Де саме – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині виявили "зуби дракона", покинуті без діла – у ХОВА пояснили

Олег Синєгубов дав пояснення щодо встановлення тетраедрів на лінії фронту

Нагадаємо, що першим такі фото виставив проєкт DeepState, коментуючи, що ці "зуби дракона" виявили під Липцями.

Читайте также