Волонтер, який евакуйовував тварин з Вовчанська, потрапив під обстріл

Внаслідок ворожого удару по Вовчанську постраждав волонтер

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 9 червня під час обстрілу м. Вовчанськ з боку зс рф постраждав волонтер, який евакуйовував тварин з міста.

У потерпілого вибухова травма.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог на фронті продовжує штурмувати Вовчанськ: де ще триває наступ

На Харківському напрямку за минулу добу відбулися чотири безуспішні атаки ворога в районах Вовчанська та Глибокого. Українські військові продовжують проводити заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп'янському напрямку противник намагався відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Берестове. Успіху не мав.

Чи допущено втрати позицій та територій – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові сталася трагедія: загинула дитина

Учора у Харкові в Немишлянському районі сталася трагедія – вода забрала життя 8-річної дитини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Трагедія сталася учора на Петренківському водосховищі міста Харкова, потонув хлопчик 2015 р.н. Водолази ДСНС виявили тіло дитини на відстані близько 30 метрів від берега.

Читайте также