У поліції Харківщини опинилися 30 людей: що відбувається

Людей доставили до територіальних підрозділів для перевірки

1350 викликів оперативно опрацювали поліцейські Харківщини минулої доби. Більшість повідомлень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 13 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщині активізувався – де тривають бої

У Харківській області збільшилася кількість боєзіткнень, проєкт Deep State уточнив лінію зіткнення східніше Вовчанська та на Агрегатному заводі в місті. Про обстріли Харківщини повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Близька до родини мера Харкова фірма заробляє на ринку пального – розслідуванняжурналістів

Майже мільярд гривень з бюджету Харкова з початку великої війни освоїла маловідома компанія, яка продає пальне комунальникам. Людина, яка за нею стоїть, виїхала з України як "волонтер", а сліди від неї ведуть до обраниці Ігоря Терехова. Про це йдеться у великому розслідуванні журналістів "Економічної правди", інформує портал "Коментарі".

Читайте также