Обстріл дронами та авіацією: у Харківській області є постраждалі

Вночі ворог завдав авіаударів по прифронтовим населеним пунктам Харківщини

Сталися руйнації та пожежі у житловому секторі с. Куп'янськ-Вузловий та с. Глушківка Куп'янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За різними адресами горіло 3 житлових будинки та легковий автомобіль, загальною площею біля 200 кв.м.

До ліквідації наслідків ворожого удару залучено рятувальників і медиків ДСНС.

За попередніми даними жертв і постраждалих немає.

Крім того, учора війська рф завдали удари по Купʼянську FPV-дронами, внаслідок чого було поранено чоловіка, повідомляють в обласній прокуратурі.

Слідством встановлено, що 13 червня орієнтовно о 16:40 у м. Купʼянськ зафіксовано влучання в дорожнє покриття ворожого FPV-дрону. Від вибуху пошкоджено рейсовий автобус "Купʼянськ-Харків". Без постраждалих.

Вже о 16:50 у місті вибухнув ще один FPV-дрон, який влучив у землю. Отримав поранення 60-річний перехожий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обіцяв "вирішити питання" з ВЛК у Харкові за гроші – що буде чоловікові

"Бізнесмен" отримав від дев’яти людей близько 300 тисяч гривень та обіцяв “вирішити питання” з військово-лікарською комісією щодо визначення непридатності до військової служби по мобілізації за станом здоров’я. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Чоловік обіцяв громадянам, що вказані питання будуть вирішені протягом місяця. Серед "клієнтів" зловмисника – чоловіки призовного віку, які намагалися ухилитися від мобілізації.

Читайте также