У Харківській області знайшли дитину, яка загинула від підриву на міні

Знайшли двомісячну дівчинку, яка загинула через російську міну

Тіло двомісячної дитини, яка загинула разом із родиною від підриву на міні на Харківщині, знайшли. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Вибуховою хвилею дівчинку відкинуло на п'ятнадцять метрів від матері. Пошуки тривали від учора, першими йшли вибухотехніки - перевіряли територію.

Раніше Харківська обласна прокуратура повідомляла оновлену інформацію станом на ранок 8 липня.

7 липня ввечері біля цвинтаря на ґрунтовій дорозі у лісі неподалік с. Циркуни Харківського району на ворожій протитанковій міні підірвався легковий автомобіль "ВАЗ-2114".

Попередньо встановлено п’ятьох загиблих: 53-річний водій, 64-річна жінка (ймовірно, сестра загиблого водія), чоловік віком приблизно 40-років (ймовірно, племінник загиблого водія), 25-річна жінка (ймовірно, племінниця загиблого водія) та її 5-річний син.

Тіла загиблих направлено до моргу. Надалі будуть проводитись ДНК-експертизи.

Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці.

Читайте також: Окупанти масовано обстрілювали Харківську область: чи є успіхи у ворога

За минулу добу агресор завдавав авіаударів, зокрема, в районах населених пунктів Липці, Вовчанські Хутори, Білий Колодязь та Вовчанськ Харківської області. Про це повідомили у Генштабі станом на 8 ранку, інформує портал "Коментарі".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про наслідки ворожих обстрілів.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії. Тут відбулося п’ять бойових зіткнень в районах населених пунктів Липці, Стариця, Глибоке та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 13. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Стельмахівки.

Читайте также