Мешканка Харкова заховала нареченого-ухилянта у спинці авто крісла (ФОТО, ВІДЕО)

Харків'янка везла нареченого за кордон у спинці автомобільного крісла

Учора ввечері на кордоні з Румунією прикордонники Мукачівського загону виявили чоловіка, який ховався від паспортного контролю у спинці заднього крісла автомобіля своєї нареченої. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Правопорушника прикордонники виявили в автомобілі марки "Мерседес", яким на виїзд з України прибула жителька Харкова.

Для перетину кордону українка обрала пункт пропуску "Солотвино".

Окрім запакованого у сховок 34-річного нареченого, у закордонну подорож 29-річна водійка взяла із собою свою маму та бабусю. Посадивши родичок на заднє сидіння автівки, жінка розраховувала, що прикордонний наряд не зможе виявити прихованого у спинці чоловіка.

Тепер за спробу незаконного перетинання кордону України на чоловіка чекає адмінвідповідальність. А от харків’янці загрожує кримінальна відповідальність. За організацію незаконного переміщення осіб через кордон Кримінальний кодекс передбачає відповідальність до 5 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася ДТП з підлітками

Неповнолітні отримали забої та садна. Їм надана медична допомога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія сталася 7 липня близько 20:15 по вулиці Свистунівській.

Водій автомобіля "ВАЗ 2103" здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста, який віз пасажира. Хлопців 16 та 11 років доставили в лікарню.

Читайте також: Мешканці Харкова "штурмували" хлібне поле в бік Угорщини

Читайте также