У Харкові деякі мешканці отримуватимуть воду за графіком

Терміни проведення робіт продовжили до 7 серпня

Водопостачання мешканців мікрорайонів Горизонт 1 та 2, мікрорайону Сонячний, вул. 92-ї бригади (вул. Грицевця), вул. Зубарєва, вул. Роганської, вул. Михайла Комарова (вул. Тархова), селища Докучаєва здійснюватиметься за графіком: з 06:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 з 31 липня до 7 серпня. Про це повідомили на комунальному підприємстві "Харківводоканал" та зазначили, що це пов’язано з проведенням профілактичних робіт на каналізаційних мережах, інформує портал "Коментарі".

Також на підприємстві переконливо нагадують харків'янам про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Два райони Харкова частково залишаться без газу

7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Читайте також: Фахівці Дергачівського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання для 4800 споживачів, які залишилися без світла через стихію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Як розповів начальник Дергачівського РЕМ Володимир Климчук, гроза, шквальний вітер та сильна злива накрили зокрема Малоданилівську та Солоніцевську громади 4 серпня.

"Негода розпочалася близько 14:00. Було знеструмлено райони Малої Данилівки, Черкаської Лозової та Сіряків. Після того, як стихія вгамувалася, дві бригади Дергачівського РЕМ оперативно ліквідували її наслідки та вже о 18:48 заживили знеструмлених споживачів", - зазначив Володимир Климчук.

Читайте также