У Харкові попрощалися з генерал-майором СБУ

Чоловік пішов з життя після тривалої хвороби

У Харкові відбулася церемонія прощання з генерал-майором СБУ Олександром Пивоваром, який помер внаслідок важкої тривалої хвороби на 65-му році життя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Почесний громадянин Харківської області Олександр Пивовар очолював Управління Служби безпеки в Харківській області у 2014-2016 роках, брав участь в Антитерористичній операції на сході України та був відзначений багатьма державними та відомчими нагородами.

"Олександр Пивовар був дуже близькою для мене людиною. Історія нашої дружби налічує кілька десятиліть. Разом ми пройшли багато ситуацій, і де б він не знаходився - завжди допомагав і мені особисто, і нашому Харкову, і нашим захисникам. Це був мужній чоловік, справжній офіцер та затятий патріот, який служив інтересам і народу України. Співчуваю родині. Розумію, що жодні слова не вгамують непоправний біль втрати, але хочу просто подякувати за все, що він зробив для всіх нас", - сказав міський голова Харкова Ігор Терехов під час церемонії прощання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині попрощалися з загиблим поліцейським Олексієм Кощієм

Старший сержант поліції отримав смертельні поранення під час виконання службових обов’язків у селищі Буди Харківського району. Провести в останню путь полеглого героя зібралися рідні, друзі, колеги, представники військової адміністрації, керівництво поліції Харківщини та обласної прокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

13 липня близько 15:40 росіяни завдали ракетного удару по селищу. Поліцейський сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 ХРУП № 1 Олексій Кощій разом з напарником оперативно прибули на місце влучання. За 20 хвилин обстріл повторився. Олексій загинув на місці. Його колега Сергія Лопандя отримав опіки та осколкові поранення.

Читайте також: У Харкові відбулося прощання з загиблим рятувальником Артемом Костирєю

13 липня під час підступного повторного удару по селищу Буди в Харківському районі загинули рятувальник та поліцейський. З підполковником ДСНС Артемом Костирєю попрощалися у Харкові. Місяць тому чоловіку виповнилося 40 років. Ховають його у закритій труні. На прощання із загиблим прийшли понад пів тисячі колег, рідних та друзів.

Читайте также