У Харкові сталася масштабна пожежа: що горіло

Рятувальники ліквідували пожежу в Слобідському районі

20 серпня о 16:49 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у Слобідському районі міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На момент прибуття вогнеборців горіла будівля ангарного типу та суха трава навколо неї. Крім того, полум'ям знищена вантажівка, що стояла в середині ангару. Площа пожежі склала біля 800 м кв.

О 17:32 пожежу було локалізовано, а о 19:10 повністю ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

До ліквідації пожежі було залучено 9 відділень пожежно-рятувальної служби. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині не вдається загасити пожежу: її площа зросла ще на десять гектарів

Станом на 09:00 14 серпня тривають роботи з ліквідації лісової пожежі у Балаклійському лісництві поблизу м. Балаклія, яка триває дві доби. Вогнем охоплено вже 40 га сухої хвойної підстилки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. На місці працюють 48 рятувальників, 12 автоцистерн, у тому числі водовоз ємністю 12 м куб., а також піротехнічний, медичний розрахунки ДСНС та 4 одиниці техніки лісівників.

Читайте також: Страшна пожежа охопила Харківщину: горять гектари лісу (ФОТО)

Пожежа у лісовому масиві поблизу м. Балаклія Ізюмського району виникла напередодні. Про сильне задимлення у громаді повідомлялося ще 12 серпня о 18 годині, через що було перекрито рух транспорту на дорозі, що веде до с. Борщівка. За даними обласного главку ДСНС, станом на 16:00 13 серпня горіло 30 га лісу.

Окупанти скинули дрон на цивільну автівку на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

20 серпня близько 10:50 окупанти вдарили дроном по цивільній автівці у Козачій Лопані. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі". Від отриманих травм загинув 64-річний чоловік. Деталі – за посиланням.

Читайте также