Обстріл Харкова та області: що відомо

Ворог атакував ракетами Харків та Чугуїв: постраждали 11 людей, серед яких 4-річна дитина

За процесуального керівництва Слобідської та Немишлянської окружних прокуратур м. Харкова і Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 25 серпня близько 4:05 збройні сили рф завдали серію ракетних ударів по Харківському регіону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Два влучання зафіксовано по Харкову. У Слобідському районі міста пошкоджено та зруйновано житлові будинки. Постраждали сім людей, у двох з них поранення, у пʼятьох — гостра реакція на стрес.

В Індустріальному районі зафіксовано влучання у промисловій зоні. Без постраждалих.

У м. Чугуїв ворожа ракета влучила у господарчу споруду на території приватної житлової забудови. Поранення та гостру реакцію на стрес отримали четверо мирних мешканців, серед яких 4-річний хлопчик. Також було відомо про постраждалу 14-річну дівчину, проте, на щастя, під час огляду медичними працівниками її діагноз не підтвердився.

Попередньо, для обстрілів ворог використав авіаційні ракети типу Х-59.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Також за даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, учора ввечері обстріляли Балаклію.

21:05 Ізюмський район, м. Балаклія. Внаслідок обстрілу Зруйновано 6 приватних будинків. Пошкоджено покрівлі та скління вікон 7 приватних будинків та 6 легкових автомобілів. Постраждав чоловік 55 років.

17:28 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Ноовоосинове. Внаслідок обстрілу горів 2-поверховий будинок та господарча споруда.

12:18 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Новоосинове. Внаслідок обстрілу горів приватний будинок Постраждали чотири жінки віком 57, 64, 28, 86 років.

10:20 м. Куп'янськ. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік 75 років.

14:46 Ізюмський р-н, Балаклійська ТГ, м. Балаклія. Під час гасіння пожежі підірвався автомобіль рятувальників. Внаслідок чого постраждали два рятувальники.


Читайте также