У Харкові крали решітки дощоприймача: стало відомо, хто це був

Патрульні затримали чоловіків, ймовірно, причетних до крадіжки

Під час патрулювання Шевченківського району міста, патрульні отримали виклик "Підозріла особа". Заявник повідомив, що з вікна квартири помітив, як двоє чоловіків знімали решітки дощоприймача поблизу закладу громадського харчування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківщини.

Поліцейські передали наявну інформацію в радіоефір та розпочали пошук. Під час відпрацювання виклику патрульні помітили та зупинили для перевірки чоловіків, які підпадали під опис. У їхньому пакунку поліцейські виявили решітки дощоприймача.

Для з'ясування всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі всі обставини встановлюватимуть слідчі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканку Харківщини обікрали під час поминального обіду (ФОТО)

Мешканцю Чугуївського району повідомили про підозру - він на поминках обікрав односельчанку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. У прокуратурі зазначили, що наприкінці березня поліцейські офіцери громади Малинівської територіальної громади отримали повідомлення від місцевої мешканки.

Вона заявила про крадіжку мобільного телефону. Як пояснила 52-річна заявниця, вона помітила зникнення свого гаджета після поминального обіду. Хто вкрав телефон та що буде винуватцю – читайте за посиланням.

Читайте також: Селище під Харковом та частина міста залишиться без газу: в чому причина

На час проведення ремонтних робіт Харківською філією "Газмережі" буде тимчасово призупинено розподіл газу у частині селища Пісочин Харківського району та на проспекті Новобаварському у м. Харків. Відключення газу відбудеться 12.09.2024 р. о 09:00.

Адреси та терміни, коли повернуть газопостачання – дивіться за посиланням.

Читайте также