Що сталося з мешканцями будинку, пошкодженого обстрілами (ФОТО)

Жінка збирала кошти на ремонт, однак розпорядилася ними по-іншому

Поліцейські викрили мешканку Харкова у скоєнні злочину - вона під приводом збору коштів для ремонтних робіт виманила у громадян 87 тисяч гривень.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що жінка збирала гроші з мешканців будинку, який був пошкоджений внаслідок збройної агресії рф та потребував ремонтних робіт. Після отримання грошових коштів на банківську картку зловмисниця розпоряджалася ними не за призначенням, а на власний розсуд.

Поліцейські встановили, що до злочину причетна 39-річна мешканка Харкова.

30 січня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем її проживання та вилучили мобільні термінали, платіжні картки, комп’ютерну техніку, записи стосовно збору грошей.

Того ж дня жінці повідомили про підозру у скоєнні 10 кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Проводиться перевірка щодо причетності підозрюваної до близько 30 фактів шахрайств вказаної категорії.

Відповідно до санкції статті жінці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Викриття протиправної діяльності проводили співробітники управління карного розшуку, відділення поліції № 1 ХРУП № 2, з використанням можливостей управління кримінального аналізу, під процесуальним керівництвом Харківської окружної прокуратури Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Куп'янського району, які евакуювалися в Харків, отримали допомогу. 

Переселенцям надали необхідну допомогу та забезпечили речами першої потреби.  Багато родин, що мешкають зараз тут, мають дітей, тож на юних куп'янчан чекали подарунки: рюкзаки, книги, одяг, солодощі та інше.


Читайте также