У Харкові засудили групу сутенерів: який вирок призначив суд

На Харківщині засуджено групу сутенерів, яких викрили поліцейські у березні минулого року

Шість осіб визнано винним у скоєнні злочинів. Суд призначив їм покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Надання ряду різноманітних сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду зловмисники маскували під стриптиз-клуб та масажний салон. Вартість години надання сексуальної послуги коливалась від 2200 до 5900 гривень.

Однак, у березні 2023 року працівники міграційної поліції у взаємодії зі слідчими ГУНП в Харківській області їх викрили та припинили протиправну діяльність. Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, носії інформації, грошові кошти у національній та іноземній валютах, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність.

На початку лютого 2024 року Київським районним судом Харкова 6 учасників угруповання визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їм призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині 19 людей доставили до поліції: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 19 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1900 транспортних засобів.

На блокпостах упродовж доби вилучили підривачі, бойові гранати, піротехнічні вироби, запал міни, димові гранати, близько тисячі патронів різного калібру. 

Читайте также