Святослав Вакарчук побував на Харківщині

Відомий співак підтримав правоохоронців Куп’янська

Святослав Вакарчук вже не вперше після деокупації приїжджає до Куп’янська. В цей раз співак презентував невеличкий акустичний виступ на підтримку працівників Куп'янської міської військової адміністрації, співробітників Куп'янського районного відділку національної поліції та прокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

Лідер гурту "Океан Ельзи" під супровід гітари виконав найвідоміші пісні гурту та авторські пісні.

"Для мене велика честь тут бути. Зараз це буде мій вже 231 маленький імпровізований виступ. Я хочу побажати вам наснаги й оптимізму. Щоб все, що ви робите в цей непростий час, було гідно оцінене людьми", - сказав Святослав Вакарчук.

На знак поваги та вдячності за підтримку мешканців Куп'янської громади начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом із керівником Куп'янської окружної прокуратури Едуардом Миргородським та начальником Куп'янського РВ ГУНП Кирилом Щербинським презентували гостю пам'ятну відзнаку "КУП'ЯНСЬК. Нескорений! Незламний! Український!", виготовлену на честь річниці деокупації Куп'янська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог продовжує наступати під Куп’янськом: яка обстановка на Харківщині станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога поблизу Синьківки та  Табаївки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка, Котлярівка Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник зазначив, що навіть дві ворожі атаки за добу – це важко, тому що наступальні дії на цьому напрямку ведуться майже щоденно.

"Це, звісно ж, важко. Недооцінювати ворога не треба. Він небезпечний, має і застосовує різні можливості для ураження. Але українські бійці та військово-політичне командування максимально досвідчене, контролює ситуацію і теж може дуже неприємно дивувати окупантів", – написав генерал Мельник.

Читайте также