Що буде з парканом на проспекті Гагаріна: коментар мера Харкова

Ігор Терехов зазначив, що на проспекті хочуть встановити паркан, який не потрібно обслуговувати надалі

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 28 лютого, на позачерговій сесії міськради прокоментував встановлення паркану на розділовій смузі вздовж пр. Гагаріна, інформує портал "Коментарі".

Очільник міста зазначив, що попередня огорожа була встановлена ще в 2011 році. За цей час вона достатньо сильно прогнила і потребувала значних коштів на реставрацію.

"Ми вирішили встановити оцинкований паркан, якому не потрібне обслуговування. За підрахунками, впродовж трьох років встановлені секції повністю окупляться. Крім того, цей паркан необхідний там, бо від нього залежить безпека руху і життя людей, тому що ця ділянка дороги - швидкісна траса, де є високий ризик дорожньо-транспортних пригод", - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що на заміну паркану на розділових смугах на дорогах Харкова за рік витратили понад 13 мільйонів гривень, хочуть ще три.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Не треба і ворогів: як на Харківщині люди знищують екосистему

Минулої доби рятувальники Харківщини 34 рази виїжджали на ліквідацію пожеж, лише одна з яких була спричинена ворожими обстрілами. Все інше – це побутові пожежі, а найбільше – пожежі в екосистемах, які спричинили самі місцеві мешканці. Яке покарання може бути за спалювання трави та сміття – читайте за посиланням.

Читайте також: Окупанти активізували повітряну розвідку по всій лінії фронту, щоб планувати подальші бойові дії. Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на лінії фронту сьогодні рекордна кількість безпілотників – дуже багато на південному напрямку, по Дніпру фактично "висять" БПЛА різних типів, там само і на Харківщині, і по всій лінії розмежування вони активізують повітряну розвідку. Хочуть побачити більше, для того, щоб планувати, очевидно, якісь свої бойові дії", – розповів речник ПС.

Читайте также