У Харкові підключають вуличне освітлення

У Великій Данилівці ремонтують вуличне освітлення

КП "Міськсвітло" у Великій Данилівці вже відновило роботу понад 700 світильників і 28 км електричних мереж.

Як повідомили на підприємстві, з початку повномасштабного вторгнення там було пошкоджено майже 32 км електромереж і близько 2,5 тис. світильників. Зараз освітлення на 15-ти вулицях мікрорайону працює в тестовому режимі. 

"Зазвичай пусконалагоджувальні роботи тривають приблизно два-три тижні, бо в мережах періодично знаходять металеві уламки, що стає причиною перебоїв у роботі освітлення. Зараз у цьому мікрорайоні відновлено 20% зовнішнього освітлення від загального обсягу завданих ворожими обстрілами пошкоджень", - розповів начальник електромереж зовнішнього освітлення Київського району КП "Міськсвітло" Ігор Руско.

Повідомити про відсутність вуличного освітлення харків’яни можуть цілодобово за тел.: (057) 700-50-37 і (057) 700-50-39.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили по Боровій Ізюмського району: є загиблі та поранені

Внаслідок обстрілів в Боровій Ізюмського району виникла пожежа на території домоволодіння, знищені автомобіль, гараж, господарчі споруди. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Окупанти вдарили "Іскандером-М" по приватному подвір’ю. Загинув чоловік, ще щонайменше семеро людей постраждали внаслідок обстрілу, серед них діти. Фото та подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області перевірятимуть, хто міг отримати інвалідність за гроші. Вже викрито чиновницю, яка робила інвалідність під ключ, для того, щоб чоловіки могли ухилитися від служби в армії чи виїхати за кордон.

Чиновниця діяла в змові з іншими посадовими особами. Наразі ведеться слідство. Подробиці – за посиланням.

Читайте также