Що робилося в одному з найбільших спальних районів Харкова

«Газмережі» провели ремонтні роботи на підземному газопроводі у Салтівському районі Харкова

У рамках підготовки до опалювального сезону фахівці Харківської міської філії "Газмережі"   провели ремонтно-відновлювальні роботи на підземному газопроводі в одному з найбільших спальних районів Харкова - Салтівському. Цей газопровід забезпечує безперебійність розподілу газу як підприємствам, так і побутовим споживачам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Мешканцям 28 багатоквартирних будинків, що були тимчасово без газопостачання через проведення ремонтних робіт, подачу енергоресурсу відновлено. 

Усі роботи, включно з відновленням газу, харківські газовики виконали за один день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

На Куп’янському напрямку ворог намагається витіснити підрозділи Сил оборони

На Харківському напрямку окупанти за підтримки авіації шість разів безуспішно атакували в районах Липців та Вовчанська. На Куп’янському напрямку противник здійснив 11 спроб відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Кругляківка. Вісім атак ворога успішно відбито, тривають три бойові зіткнення біля Степової Новоселівки.

Читайте також: Горять ліси на Харківщині: у вогні цілі гектари

Учора вдень ворог завдав ударів по території Старосалтівського лісництва Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

В результаті обстрілу по лісовому масиву зайнялась суха хвойна підстилка. На час прибуття вогнеборців низова лісова пожежа розповсюдилась на площу близько 7 га. 

Читайте также