У Харкові заборонять рух транспорту: з чим це пов’язано

Рух транспорту перекриють до кінця липня

Рух транспорту на вул. Чернишевській, на ділянці від вул. Свободи до будинку №39 на вул. Чернишевській, заборонений до 17:00 31 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з заміни ділянки теплотраси на проїжджій частині.

Об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вулицями Свободи, Мироносицькою, Сумською та ін. Крім того, тимчасово організовано двосторонній рух на ділянці від вул. Гіршмана до будинку №39 на вул. Чернишевській.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як у Харкові слідкують за Алеєю Слави, де майорять сотні прапорів за загиблими

Працівники КП "Ритуал" підтримують у належному стані місця поховань військових, які захищали Україну.

За словами голови Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України Марини Полякової, заміна прапорів на намогильних спорудах відбувається раз на півроку. "Аудит прапорів проводимо кожні 2-3 місяці. Заміні підлягають ті, які дуже пошкоджені вітром. Поки йде повномасштабна війна, і Харків практично щодня обстрілюється, нові пам’ятники героям не встановлюються. Як тільки ситуація стабілізується, ця робота відновиться", - розповіла вона.

Читайте також: Спеціальну німецьку техніку отримала Харківщина: подробиці

Частина авто вже доставлені в Україну і допомагають енергетикам Харківської, Миколаївської, Тернопільської областей. Решту автівок отримають оператори системи розподілу у Запорізькій, Черкаській областях, додаткові одиниці техніки поїдуть на Харківщину та Миколаївщину.

Читайте также