На пляжах Харківщини поліція проводить рейди: що на контролі

Поліцейські розповіли дітям про правила безпечного поводження на воді

19 червня ювенальні поліцейські провели профілактичний рейд на пляжі Близнюківської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції харківської області.

Інспектор ювенальної превенції СПД № 1 Лозівського РУП Олексій Ключка поспілкувався з відпочивальниками та розповів про основні правила безпеки на водоймах.

Ювенальний поліцейський зауважив, що навіть якщо діти добре плавають, вони повинні постійно бути обережними, дисциплінованими і суворо дотримуватись правил, які є запорукою безпеки життя.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харківщини можуть першими отримати газ у балонах для зими

Обговорення відповідного експериментального проєкту проходило в межах спеціальної наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

"Ми маємо забезпечити гуманітарним побутовим газом вразливі категорії населення прифронтових територій. Тому необхідно обʼєднати зусилля і злагоджено відпрацювати цей гуманітарний трек на Харківщині для подальшого масштабування в інших прифронтових регіонах", – наголосила Віцепремʼєрка.

Читайте також: У Харкові та області перевірили воду в межах пляжів: що виявили

За результатами моніторингових досліджень якості води в межах акваторії пляжів "Удянський", Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського та Петренківського водоймищ, Основ’янського озера у м. Харків виявлений понаднормативний вміст лактозопозитивних кишкових паличок. Що це означає і де не можна купатися – читайте за посиланням.

Читайте также