Що робиться у будинках Немишлянського району Харкова

У будинках одного з районів Харкова проводять перевірки

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП "Харківводоканал" підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період 330 з 484 будинків у Немишлянському районі.

Як повідомила начальник дільниці Іоланта Дика, днями відновлювальні заходи провели в будинку на бул. Богдана Хмельницького. Там оновили 60 м водопроводу та встановили нову запірно-регулювальну арматуру.

"Поточні ремонти проводяться з випередженням графіка. У найближчих планах - заміна понад 100 м систем водопостачання в будинках на пр. Героїв Харкова та вул. Рибалка", - розповіла Іоланта Дика.

Крім того, комунальники щодня опрацьовують понад 20 звернень харків'ян.

Також фахівці централізованої служби ремонтів КП "Харківські теплові мережі" міняють майже півкілометра магістралі в Немишлянському районі.

За словами керівника районної філії КП "ХТМ" Олега Левченкова, минулого опалювального сезону на цій ділянці було виявлено щонайменше шість дефектів, що спричиняло відключення тепла у п'яти мікрорайонах. Після заміни труб стабільним теплопостачанням буде забезпечено 78 житлових будинків, по вісім шкіл та дитсадків, а також шість корпусів лікарняного комплексу.

Як розповів керівник Управління ремонтів КП "ХТМ" Рагуф Мамедов, теплові мережі до опалювального сезону готують у цілодобовому режимі. Це і перекладання магістралей, і ремонт приміщень теплових пунктів тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що зробили мешканці одного з районів Харкова (ФОТО)

Мешканці Салтівського району беруть активну участь у благоустрої дворів. Зокрема, вони створили клумбу біля одного з будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. "Ми показуємо, що навіть в умовах війни потрібно зберегти наш рідний Харків чистим та доглянутим", - зазначили харків'яни. Фото – за посиланням.

Читайте также