Харків’яни можуть отримати компенсацію за купівлю генераторів

У Харкові є можливість отримати відшкодування витрат на незалежні джерела електроенергії

В ЦНАПах м. Харкова можливо подати заяву на часткове відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних (житловими) кооперативів та управителів багатоквартирних житлових будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ЦНАП міста Харків.

Порядком передбачено відшкодування 70 % вартості придбаних у 2024−2027 рр. незалежних джерел електричної енергії, але не більше 100 тисяч гривень.

Детальніше щодо послуги за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Холодногірському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Комплексні обіди можна отримати з понеділка по суботу в ліцеях №87, 152 і початковій школі №171.

Також за потреби там можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення та зарядити побутові електроприлади. Громадянам, які не можуть дістатися пунктів видачі їжі за станом здоров’я, працівники терцентру доставляють гарячі обіди додому. Які у місті утворюються черги за їжею – за посиланням.

Читайте також: У Харкові деякі мешканці отримуватимуть воду за графіком

Водопостачання мешканців деяких мікрорайонів Харкова здійснюватиметься за графіком: з 06:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 з 31 липня до 7 серпня. Про це повідомили на комунальному підприємстві "Харківводоканал" та зазначили, що це пов’язано з проведенням профілактичних робіт на каналізаційних мережах, інформує портал "Коментарі". Також на підприємстві переконливо нагадують харків'янам про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Телефон довідок: 15-33.

Читайте также