У Харкові не буде води: адреси

Завтра за деякими адресами впродовж робочого дня не буде води

В рамках підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду КП "Харківводоканал" у четвер, 8 серпня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції.

Як повідомили на підприємстві, у зв'язку з цим з 9:00 до 17:00 буде припинене водопостачання на територіях, обмежених:

- пров. Класичним, вул. Клочківською, територією зоопарку, Клочківським узвозом, пр. Науки, вул. Дмитра Антоненка (вул. Мінською), вул. Саржинською, вул. Ірининською, територією центрального парку, вул. Сумською до пров. Класичного, пров. Театральним, вул. Потебні, вул. Чорноглазівською, вул. Куликівською, територією НТУ "ХПІ", вул. Дегтярною (вул. Труфанова), узвозом Весніна, пров. Стельмаха, 2-м в'їздом Будівельним, в'їздом Євгена Гребінки, пров. Соледарським, пров. Вугледарським, вул. Британською, вул. Тахіаташською, в'їздом Шотландським, вул. Бахмутською, вул. Григорія Сковороди, територією заводу "ФЕД", вул. Сумською до пров. Театрального.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На деяких вулицях Немишлянського району водопостачання здійснюватиметься за графіком: з 6:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 по 7 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал". Там зазначають, що обмеження пов’язані з профілактичними роботами.

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Телефон для довідок: 15-33.

Читайте також: Два райони Харкова частково залишаться без газу 7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Читайте также