Харків’яни отримуватимуть воду за графіком: список адрес

Водопостачання деяких вулиць здійснюватиметься за графіком

Водопостачання мешканців мікрорайонів Горизонт 1 та 2, мікрорайону Сонячний, вул. 92-ї Бригади (вул. Грицевця), вул. Зубарєва, вул. Роганської, вул. Михайла Комарова (вул. Тархова), сел. Докучаєва, вул. Благодатної, Салтівського шосе, вул. Медичної, вул. Амосова, вул. Сонячної, вул. Єдності (вул. Краснодарської), вул. Велозаводської здійснюватиметься за графіком: з 06:00 до 10:00 та з 17:00 до 23:00 з 7 по 9 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Харківводоканал".

Там зазначають, що це пов’язано з проведенням профілактичних робіт на каналізаційних мережах.

Також на підприємстві переконливо нагадують харків'янам про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон довідок: 15-33.                                                            

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові не буде води: адреси

В рамках підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду КП "Харківводоканал" у четвер, 8 серпня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції. Як повідомили на підприємстві, у зв'язку з цим з 9:00 до 17:00 буде припинене водопостачання деяким споживачам. Перелік адрес – за посиланням.

Читайте також: Два райони Харкова частково залишаться без газу 7 та 8 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газопроводах в Основ’янському та Київському районах міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Читайте также