На Салтівці запустили трамвайний маршрут – вперше з початку війни

На маршруті курсують вагони, які передали партнери з Чехії

Сьогодні у Харкові вперше з початку війни запустили 23-й трамвайний маршрут на Салтівці. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Наразі маршрут працює в скороченому форматі — від 602-го мікрорайону до зупинки "Салтівська" через проспект Тракторобудівників та Салтівське шосе.

"Для того, щоб цей маршрут запрацював, нам довелося відновити понад 8 км контактної мережі, яка була повністю відсутня.

У подальших планах — повернути довоєнну схему руху 23 трамваю.

І також окремо хочеться відзначити, що на цьому маршруті зараз курсують 5 трамвайних вагонів, які нам передали наші партнери з Праги та Пльзеню", – зазначив мер Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені відбуваються зміни

Вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Майдан Конституції" (у бік магазину "Дитячій світ") тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ім. О.С. Масельського" (у бік торгівельного комплексу) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Коли буде відновлено роботу переходів – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові оновили Концепцію велосипедного руху

Питання оновлення Концепції велосипедного руху депутати Харківської міськради обговорили на позачерговій сесії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Ми створимо нову програму, яка сприятиме розвитку велосипедного руху, який має бути в кожному сучасному місті. Для цього будуть проведені консультації, зокрема з громадськістю. Зробимо так, щоб концепція відповідала всім необхідним вимогам", - розповів міський голова Ігор Терехов.

Читайте также