Мешканців міста на Харківщині просять заплатити за комуналку

Від цього залежить спроможність підприємства далі функціонувати

Адміністрація комунального підприємства "Чугуївтепло" звернулася до мешканців міста Чугуїв з порозумінням віднестись до складної фінансової ситуації підприємства та знайти можливість сплатити за отримані послуги з теплопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської ТГ.

"Наше підприємство не зупиняло свою роботу з початку військового стану та безперебійно надавало свої послуги.

Російська військова агресія негативно вплинула на фінансовий стан КП "Чугуївтепло". За цей період збільшилась заборгованість споживачів за теплову енергію. Від її погашення залежить спроможність підприємства щодо закупки енергоносіїв, паливно-мастильних матеріалів, проведення ремонтних робіт, виплата заробітної плати працівникам підприємства", – написали на підприємстві.

Мешканців міста просять своєчасно розраховуватись за надані житлово-комунальні послуги, вживати всіх можливих заходів щодо погашення заборгованостей та недопущення їх накопичення в майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова повідомив приємну новину для харківського бізнесу

Рішенням сесії Харківської міської ради було пролонговано звільнення усіх місцевих підприємців від сплати деяких податків. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов за підсумками сесії, інформує портал "Коментарі".

"Харків, ймовірно, єдине місто в Україні, а можливо, і у світі, яке пішло на такий сміливий крок заради підтримки підприємницької сфери, навіть ціною втрат значних надходжень до міського бюджету. Адже ми розуміємо, наскільки важливими є ці пільги в умовах війни та що завдяки їм власники бізнесів матимуть можливість інвестувати більше обігових коштів у розвиток своєї справи", – зазначив мер Харкова. Деталі - за посиланням.

Читайте также