У Харківській області відключатимуть газ: у чому причини

Тимчасово призупиняється розподіл газу у частині Зміївської громади

Харківська філія "Газмережі" проведе ремонтні роботи у Зміївській громаді. На час робіт буде тимчасово призупинено розподіл газу споживачам у наступних населених пунктах:

• м. Зміїв на лівому березі річки Мжа (район замостя) та р-н Бумфабрики

• сел. Зідьки

• с. Чемужівка

• с. Бутівка

• с. Левківка

• с. Черемушне

• с. Вирішальний

Ремонтні роботи розпочнуться з 8:00 3 вересня 2024 року.

Відновлення газопостачання буде проводиться після завершення ремонту, орієнтовно 4-5 вересня 2024 року.

Для оперативного проведення робіт та відновлення газопостачання, газовики просять клієнтів забезпечити доступ працівникам Харківської філії "Газмережі" до вимикаючих пристроїв (кранів) на газопроводах, на території домоволодінь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Частина Харкова залишиться без води

В рамках підготовки об’єктів водопостачання до осінньо-зимового періоду КП "Харківводоканал" проведе ремонтні роботи на насосній станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Як повідомили на підприємстві, в цей час буде припинене водопостачання деяких територій, обмежених: - р. Лопань, Окружною дорогою до сел. П’ятихатки, територією лісопарку та Центрального парку, Харківським шосе, вул. Дмитра Антоненка, вул. Саржинською, вул. Європейською, вул. Клочківською, вул. Федосійською, вул. Аграрною, вул. Джанкойською, Дорошенківським 1-м в’їздом, сел. Жуковського, вул. Копиленка, вул. Чуйковською, вул. Саперною, вул. Інтернатською, територією завода  "ФЕД".

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Телефон для довідок: 15-33.

Коли саме не буде води – читайте за посиланням.

Читайте также