Гуманітарну допомогу видаватимуть на Харківщині

У громаді на Харківщині видаватимуть продуктові набори

Завтра, 30 серпня 2024 року, у Боровій біля ФОКу видаватиметься гуманітарна допомога від Благодійного фонду "АДРА" (продуктові набори) жителям наступних вулиць селища Борова за графіком:

08:15

▫ провул. Молодіжний.

08:30

▫ вул. Київська;

▫ вул. Затишна;

▫ вул. Східна;

▫ вул. Центральна (до магазину "Надія").

09:00

▫ вул. Центральна (від магазину "Надія");

▫ вул. Покровська;

▫ вул. Партизанська;

▫ вул. Паркова.

09:30

▫ вул. Весняна;

▫ вул. Набережна;

▫ вул. Харківська;

▫ вул. Садова;

▫ вул. Північна.

10:00

▫ вул. Шкільна;

▫ провул. Центральний;

▫ провул. Залізничний;

▫ провул. Київський;

▫ провул. Харківський;

▫ провул. Вишневий;

▫ провул. Захисників України.

Допомогу отримує один представник від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини (документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям Харківщини допоможуть підготуватися до зими

Питання забезпечення паливною деревиною жителів Харківщини, які мешкають в 10-кілометровій зоні від кордону з країною-агресором та підготовку до опалювального сезону на Харківщині в цілому обговорили під час зустрічі заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгена Іванова з представниками регіонального офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, інформує портал "Коментарі".

"Наразі питання забезпечення жителів прифронтових та прикордонних населених пунктів Харківщини паливною деревиною – одне із найактуальніших. Для населення цих населених пунктів, створені усі умови, аби отримати паливну деревину на осінньо-зимовий період. Маємо раціонально розподілити наші ресурси та забезпечити ефективну комунікацію між усіма благодійними фондами і міжнародними партнерами у цьому напрямку", - зазначив Євген Іванов.

Також Харківським офісом Управління Верховного комісара ООН у справах біженців реалізують проєкт із заміни пошкоджених та старих вікон в приватних домоволодіннях. Загалом програма може охопити 2 300 будинків.

Як ще допоможуть мешканцям Харківщини – читайте за посиланням.

Читайте также