Де сьогодні на Харківщині видають гуманітарну допомогу

У двох громадах на Харківщині здійснюється видача продуктової допомоги

Сьогодні, 2 лютого в смт Старий Салтів по вул. Перемоги, 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків".

Видача здійснюється 9 до 12 години.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців смт Старий Салтів, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської ТГ та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської громади.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити ОРИГІНАЛИ документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення ОРИГІНАЛУ документа.

Також сьогодні, 2 лютого, у Борівській громаді біля ФОКу, здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком:

08:30

- провул. Миру, будинки 1, 2, 3.

09:00

- провул. Миру, будинки 4, 5, 6.

09:30

- провул. Миру, б. 7;

- провул. Степовий;

- провул. Оскільний;

- провул. Вишневий;

- провул. Першотравневий.

10:00

- провул. Центральний;

- провул. Майстрів;

- провул. Східний.

10:30

- провул. Харківський;

- провул. Веселий;

- провул. Залізничний;

- провул. Київський;

- провул. Молодіжний.

11:00

- вул. Миру.

Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов задекларував свою зарплату та майно: подробиці

Мер Харкова Ігор Терехов подав декларацію про доходи за 2022 рік у передостанній день подання декларацій чиновниками за 2021-2022 роки – 30 січня. У своїй декларації мер зареєстрував також і сина Андрія. Так, згідно декларації Ігор Терехов орендує квартиру у Харкові площею 101 м2, має у спільній з матір’ю власності квартиру у Харкові площею 69,8 м2, а також його син Андрій має право на проживання в будинку в Іспанії, яким володіє українець Ясинський Олександр Петрович.

У червні 2023 року в ексклюзивному інтерв’ю "Радіо Свобода" Ігор Терехов розповів, де перебувають його діти. У Терехова троє синів: старший 1995 року народження, середній – 2003 року і найменший – 2006-го. Відтак, двоє старших синів харківського міського голови є повнолітніми. За словами мера, вони не живуть у Харкові.

Яку зарплату отримував мер у 2022 році, на чому їздить та скільки зберігає готівки – читайте за посиланням.

Читайте также