У Харкові дитину повернули батькам: дівчинка втекла з дому

Де знайшли юну втікачку

Поліцейські оперативно розшукали дівчину, яка втекла з дому після конфлікту з родичами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин пригоди, у поліції розповіли, що вночі 4 грудня до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області правоохоронці отримали повідомлення про зникнення 15-річної дівчини. 

Заявниця повідомила, що донька після сварки пішла з дому та не повернулася. Жінка сама розпочала пошуки, але самотужки дитину не знайшла. 

Поліцейські знайшли дівчину біля одного з будинків у Салтівському районі. Жодних подій кримінального характеру з нею не сталося. Підлітка повернули додому.

“Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали адміністративний протокол”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харківській області у матері забрали дітей - жінка взяла п'ятирічну дитину, а дітей 3 та 1 року залишила вдома на кілька днів. 

Діти знаходилися самі понад дві доби, а умови у будинку непридатні для проживання дітей. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням

У січні правоохоронці у Харкові оперативно розшукали втікачку та повернули додому. У поліції розповіли, що дівчина з передмістя Харкова всю ніч гуляла з друзями обласним центром і жодних протиправних дій щодо неї скоєно не було. Дівчина відзначала свій день народження, потім пішла гуляти з друзями, а в телефонній розмові неповнолітня заявила матері, що до ранку не прийде.

Де знайшли дитину детальніше читайте за посиланням


Читайте также