У Харкові облаштували нову підземну школу (ФОТО)

Учні навчатимуться у дві зміни

У Харкові збільшується кількість навчальних закладів, де учні можуть навчатися офлайн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Місця для навчання для юних харків'ян облаштували у відновленому протирадіаційному укритті у Слобідському районі. Приміщення розраховане на 100 учнів у дві зміни. Тут навчатимуться учні усіх класів - від першокласників до випускників. Укриття обладнане відповідно до сучасних технічних умов і сертифіковане всіма відповідними службами. Дозвіл на навчання в цьому приміщенні надала ДСНС.

Ігор Терехов повідомив, що відповідну реконструкцію найближчим часом проведуть ще у кількох шкільних укриттях. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському метрополітені презентували роботу дитячого садка. Метросадок працює на п’ятьох станціях метро, зараз заняття відвідують близько 400 дітей. Про це під час брифінгу журналістам повідомив заступник директора департаменту освіти міськради Валерій Шепель.

Зараз сформовано 41 групу приблизно по 18-20 дошкільнят у кожній. Діти перебувають на станціях у дві зміни: з 10:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00. За цей час проводять три навчальні заняття по пів години. За словами Валерія Шепеля, у метросадочку є вихователі, психолог, медичні працівники, як і були у звичайних садках.

Метросадок працюватиме у суботу та неділю.  Одна дитина відвідує садок один раз на тиждень. Можливість долучитися є у всіх охочих. Критерій відбору – виключно вік. Усього дитсадок може вмістити близько 1000 дітей.


Читайте также