У Харкові запрошують на роботу та навчання

Комунальні підприємства Харкова запрошують на роботу, а також можуть навчати майбутніх працівників

У Харкові комунальні підприємства оголосили про вакансії. Так, робота є в КП "Харківжитлобуд" за різними професіями.

Підприємство має вакансії:

- пилорамника;

- електрогазозварника 3 розряду;

- штукатура;

- маляра;

- муляра;

- підсобного робітника;

- машиніста автовишки та автогідропідіймача.

На роботу готові приймати людей з інвалідністю та будь-якого віку. Пропонується офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет і своєчасна виплата заробітної плати.

Подробиці – за телефоном: (098) 258-08-09.

Також КП "Харківблагоустрій" пропонує безоплатне навчання на тракториста для чоловіків і жінок з подальшим працевлаштуванням.

Слухачами курсів можуть бути як кандидати на роботу, так і працівники КП, які бажають змінити професію. Навчання проводитиметься за рахунок підприємства.

"Викладачі допоможуть пізнати будову, правила експлуатації, технічне обслуговування, ремонт тракторів. Ви отримаєте практичні навички керування колісними тракторами та посвідчення тракториста", - зазначили там.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном: 066-800-20-28 або за адресою: вул. Шатилівська, 4 (ст. м. "Наукова").

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають житло мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Що робиться на Харківському напрямку – інформація Генштаба

Читайте также