На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія продовжує кидати штурмові підрозділи на вірну смерть

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі".

Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

"Це все ті самі м’ясні штурми. І це ми бачимо за кількістю втрат, які несе ворог. Техніка також використовується, але останнім часом в меншій кількості. Ворог висаджує свій особовий склад за кілометр-півтора від лінії зіткнення. Далі військовослужбовці маленькими групами, по одному-два, йдуть безпосередньо до лінії зіткнення, там накопичуються групою до 10 військовослужбовців і далі вони намагаються штурмувати позиції Сил оборони. Практично коли вся ця група 10 військовослужбовців знищується, на її місце прибуває нова. І отак постійно з ранку до вечора ці військовослужбовці залишаються на полі бою", – сказав Шевцов.

За його словами росіяни залучають підрозділи 20-ї армії, 25-ї армії, 1-ша танкової армії. Також використовуються підрозділи "Шторм" та "Шторм-Z".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію

Через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині планують оголосити примусову евакуацію.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в області та про потужні обстріли населених пунктів, інформує портал "Коментарі".

"Плануємо на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області розглянути питання примусової евакуації родин із дітьми з усіх населених пунктів, що на Куп'янському напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Читайте також: Харків’яни намагалися перетнути кордон з поминальними вінками (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Авто, яким їхали чоловіки, наряд зупинив на контрольному посту. Водій, житель Закарпаття, повідомив, що він таксист та здійснює замовлення з доставки пасажирів на похорон бабусі у село Чорнотисово. На підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки. Самі ж пасажири підтвердили, що їдуть на похорон бабусі, щоправда, назвати ім'я та адресу, де вона проживала, не змогли.

Читайте также