Окупанти вдарили FPV-дроном по місту на Харківщині: хлопець отримав поранення

Через російські удари по Вовчанську травмовано 18-річного хлопця

За даними слідства, 29 лютого близько 12:30 зафіксовано влучання ворожого безпілотника у дорогу у м. Вовчанськ. Отримав поранення 18-річний хлопець. За попередніми даними, удар був завданий FPV-дроном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Прокуратури Харківської області.

О 14:00 окупанти повторно атакували місто. Попередньо, з артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію

Через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині планують оголосити примусову евакуацію.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в області та про потужні обстріли населених пунктів, інформує портал "Коментарі".

 "Плануємо на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області розглянути питання примусової евакуації родин із дітьми з усіх населених пунктів, що на Куп'янському напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Читайте також: Харків’яни намагалися перетнути кордон з поминальними вінками (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Авто, яким їхали чоловіки, наряд зупинив на контрольному посту. Водій, житель Закарпаття, повідомив, що він таксист та здійснює замовлення з доставки пасажирів на похорон бабусі у село Чорнотисово. На підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки. Самі ж пасажири підтвердили, що їдуть на похорон бабусі, щоправда, назвати ім'я та адресу, де вона проживала, не змогли.

Читайте также