Ворог завдав нових ударів по Харківщині: подробиці обстрілу (ОНОВЛЕНО)

Наслідки ворожого обстрілу Харківської області

Жителі Харкова чули вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожої атаки, повідомляє портал "Коментарі".

Близько 13:00 4 квітня Харківський міський голова Ігор Терехов, написав: “У Харкові вибухи! Будьте обережні!!!”.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також застеріг мешканців: “Харків та область: окупанти завдають ударів!”.

Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожого обстрілу. “О 12:47 год окупанти вдарили по Харківському району між населеними пунктами. Внаслідок удару загинув цивільний чоловік, який перебував під час удару у тракторі. Дані встановлюються”, - зазначив начальник Харківської ОВА.

В поліції Харківської області уточнили, що внаслідок обстрілу загинув чоловік 1987 року народження. Поранення отримали 21-річний і 55-річний чоловіки. “Тип зброї, яку застосували росіяни, встановлюється”, - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі ворожі війська завдали масованої атаки “шахедами” по Харкову. Внаслідок ударів загинули чотири людини, ще 12 людей отримали травми. Серед загиблих - харківські рятувальники, які приїхали на ліквідацію ударів. Під час проведення рятувальних робіт ворог завдав повторних ударів. Хто загинув під час нічного обстрілу, читайте за посиланням.

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли історію родини рятувальників - син та батько вночі працювали за декілька будинків один від одного. Коли пролунав повторний вибух, син зрозумів, що “прилетіло” туди, де був його батько. Детальніше читайте тут

У Харкові та області після нічної атаки ситуація з електропостачанням ускладнилась. Енергетики попередили жителів Харкова та прилеглих населених пунктів про зміни у графіках відключень світла. Спеціалісти пояснили, коли та чому вимикають електропостачання.


Читайте также