Нова тактика окупантів на Харківському напрямку: відчайдушні методи

На Харківщині окупанти вдаються до відчайдушних заходів: мисливські рушниці проти дронів ЗСУ

Російські військові на Харківщині вдаються до відчайдушних заходів у боротьбі з українськими безпілотниками. За повідомленням Оперативно-тактичного угруповання "Харків", окупанти почали масово використовувати мисливські рушниці для протидії дронам ЗСУ поблизу населеного пункту Глибоке.

Окрім цього, зафіксовано застосування аерозольних гранат К-51. Такі дії свідчать про зростаючу паніку та нестачу ефективних засобів протидії сучасним технологіям у російських військ.

За минулу добу на Харківському напрямку відбулося п'ять боєзіткнень. Російські війська завдали 11 авіаударів, застосувавши 23 керовані авіабомби, здійснили 44 удари дронами та 496 обстрілів позицій ЗСУ.

Втрати російських окупантів на Харківському напрямку за 29 липня склали:

- 122 окупанти ліквідовані або поранені;                                                            

- 1 військовослужбовець здався в полон;                                                             

- знищено 47 одиниць озброєння та військової техніки.                                     

У районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ противник здійснює поповнення особового складу штурмових груп та проводить розвідку маршрутів висування. Також відмічено використання безпілотників для логістичного забезпечення підрозділів.

Раніше “Коментарі” писали, що на Харківщині прикордонники знищили стару гаубицю ворога за допомогою дрона. Оператори з підрозділу "Quick Death" вразили російську 122-мм гаубицю "Д-30" за допомогою FPV-дрона, перетворивши артилерійську установку на металобрухт. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Читайте также