Окупанти не пересуваються в темряві та мають дефіцит продуктів – ОТУ «Харків»

Попри все ворог готується до нових штурмових дій

На Харківському напрямку обстановка залишається напруженою, противник веде активні штурмові дії, намагаючись відновити покращити тактичне положення. Про це повідомили в зведенні оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) "Харків", інформує портал "Коментарі".

Такм зазначають, що в районі населеного пункту Глибоке противник здійснив перегрупування особового складу штурмових груп 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії, проводить евакуацію втрат. Відмічено нестачу продуктів харчування на передових позиціях.

Поблизу Лукʼянців окупанти здійснюють переміщення особового складу штурмових груп 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу до передових позицій, проводять заходи логістичного забезпечення. Посилили мінометні розрахунки у зазначеному районі. Продовжуються випадки відмов особового складу противника від подальшого виконання бойових та спеціальних завдань.

Поблизу Стариці, Бугруватки та Огірцевого російські окупанти здійснюють заміни бойових змін, проводять заходи інженерного обладнання та маскування позицій.

"У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку маршрутів висування, проводить підготовку до штурмових дій. Обмежив міжпозиційне пересування особового складу у темну пору доби", – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, минулої доби на Харківському напрямку ворог проводив наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ одинадцять разів.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу склала 15. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Петропавлівки, Берестового, Стельмахівки, Синьківки та Степової Новоселівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Люди під завалами: окупанти вдарили з артилерії по Харківщині

Читайте также