Російська армія вдарила авіабомбою по селу на Харківщині (ФОТО)

Рятувальники з-під завалів житлового будинку дістали жінку

Увечері 19 лютого ворог завдав авіабомбового удару по житловому сектору с. Вільхуватка Куп'янського району. Під вогонь потрапили житлові будинки населеного пункту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Під завалами одного домоволодіння знаходилась 74-річна жінка та потребувала допомоги.

До місця події відразу прибули рятувальники з селища Великий Бурлук. По прибуттю було встановлено, що мешканка оселі перебувала під завалами вщент зруйнованого будинку.

ДСНСники швидко розкидали залишки конструкцій будівлі та визволили жінку з-під завалів. Після чого на пожежному автомобілі транспортували постраждалу на зустріч бригаді екстреної медичної допомоги, подолавши відстань близько 15 кілометрів. Надалі жінку передали медикам для подальшої госпіталізації.

Від ДСНС до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось 2 одиниці техніки та 10 рятувальників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.

Читайте також: Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

У Харкові не будть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть. "Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

Читайте также