По Харкову та області оголосили невтішний прогноз

Яка буде погода у Харкові найближчими днями

У Харкові та області зберігаються несприятливі погодні умови, які несуть загрозу, як для водіїв, так і для пішоходів. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології повідомляють, що відбуватиметься завтра у місті та області. 

“Протягом доби 12 лютого по місту та області очікується туман, видимість 200 - 500 м. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - попередили синоптики.

Не радує погода жителів Харкова та області й сьогодні. За даними синоптиків, упродовж дня 11 лютого зберігатиметься ожеледь. “На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні. 

Щодо погодних умов, то завтра, 12  лютого, по області переважатиме хмарна погода, крім туману очікується невеликий дощ. Також синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Температура повітря протягом доби підвищиться: вночі коливатиметься в межах 0 - 5 º тепла, вдень стовпчики термометра піднімуться до 6 - 11º тепла.

Хмарна погода, невеликий дощ та туман очікується і в Харкові. Щодо температури повітря, до вночі буде в межах 1 - 3 º тепла, а вдень 8 - 10º тепла.                                           

У вівторок, 13 лютого, у Харкові та області збережеться хмарна погода, невеликий дощ та туман.  А ось температура повітря трохи стабілізується до 2 - 7º тепла вночі та 5 - 10º тепла вдень.

Нагадаємо, що сьогодні віряни вшановують пам'ять святих. Також “Коментарі” повідомляли, що сьогодні обов'язково потрібно зробити. Яке свято 11 лютого, читайте  за посиланням.

Читайте также