Харків'янин приніс додому небезпечну знахідку та отримав травму

Що сталося з харків'янином вдома

В одному з парків Харкова мешканець міста знайшов небезпечний предмет, приніс його додому і в результаті отримав травму. Портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області розповідає про подробиці події. 

У поліції повідомили, що харків’янин в парку знайшов невідомий предмет та приніс додому. Небезпечна знахідка вибухнула у нього в руках.

Повідомлення, що у лікарню доставили чоловіка з мінно-вибуховою травмою та травматичною ампутацією пальця на руці, надійшло до поліції 25 лютого. Травму отримав 66-річний чоловік за місцем мешкання. 

Було встановлено, що постраждалий в парку біля тротуару знайшов та приніс додому невідомий предмет, який вибухнув у нього в руках. 

“За адресою виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 ХРУП № 2 та вибухотехніки. Слідчим вирішується питання про кваліфікацію події. Всі обставини з’ясовуються”, - йдеться в повідомленні.

А тим часом у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області вчергове нагадали про небезпеку на вулиці. “Вибухонебезпечні предмети важко помітити — їх спеціально виготовляють у зеленому та коричневому кольорах, щоб вони зливалися з навколишнім середовищем”, - попередили в ДСНС. 

Також рятувальники зазначили, що небезпечні предмети часто маскують або ховають усередині різних речей, навіть іграшок.

“На такі жахливі знахідки можна натрапити на вулиці, спортивних чи дитячих майданчиках тощо, особливо на деокупованих територіях”, - попередили у ДСНС.

Раніше “Коментарі” повідомляли про небезпеку, яка може виникнути майже у кожній оселі. Харків'янам нагадали про небезпеку, яку несе чадний газ. Що потрібно знати жителям Харкова, читайте за посиланням.


Читайте также