Чоловік вбив рідну матір у Харкові: подробиці

Забив рідну матір до смерті — підозрюється харків’янин

Трагічна подія трапилась 26 лютого цього року в одній з квартир будинку по вул. Ньютона в Харкові. Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік мешкав разом зі своєю 62-річною матір’ю, з якою у нього час від часу спалахували конфлікти.

У ході чергової сварки син, використовуючи фізичну перевагу, пустив у хід кулаки. Завдавши декілька ударів по різних частинах тіла і голови потерпілої, чоловік схопив ніжку від дерев’яного табурета і декілька разів вдарив ним матір. Від отриманих травм жінка померла на місці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Того ж дня зловмисника затримали правоохоронці. За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 44-річному чоловіку в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудове розслідування — СВ ВП №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі". Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

Як росіяни використовують свої підрозділи та як кидають їх на вірну смерть – читайте за посиланням.

Читайте також: Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Що передали мешканці громади військовим – читайте за посиланням.

У Харківській області стартує реєстрація на грошову допомогу

Благодійний фонд Lumos Foundation спільно з Всеукраїнською громадською організацією “Україна без сиріт” за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України запроваджує у Харківській області короткострокову Програму багатоцільової грошової допомоги сім’ям з дітьми, в тому числі сім’ям ВПО. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

Читайте также