У Харкові та області за добу затримали 80 осіб: що сталося

За добу в ДТП загинули чотири особи

У Харкові та області тривають роботи щодо розшуку, встановлення і притягнення до відповідальності зрадників, пособників, колаборантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Минулої доби особовий склад ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставив для перевірки 80 осіб за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Також на блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території міста та області правоохоронці викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро “Палац спорту” виявили 35-річного харків’янина, який значився у розшуку за скоєння крадіжки. Чоловіка передали ініціатору розшуку. 

У поліції розповіли, що минулої доби на території Харківщини сталося 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 9 громадян отримали травми, 4 особи загинули.

Також правоохоронці попередили про ускладнення погодних умов. “Тож будьте уважними на дорозі. Не порушуйте правил дорожнього руху. Дотримуйтеся швидкісного режиму. У разі потреби звертайтеся по допомогу до поліції”, - наголосили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині перевірили будинок в одному з районів. Що виявили у мешканця, читайте за посиланням


Читайте также